Recents in Beach

Daily Current affairs 2021 | GK QUIZ

 

Daily Current affairs  2021



1. First Women Team Inducted In CRPF’s       CoBRA Commando Unit.

 


2.Bollywood Actor Rajiv Kapoor Passes Away.


3. Indian Tennis Great Akhtar Ali Passes Away.


4.Tata Group to Build Military Aircraft in India.


5. Which states government  has launched the janta darshan mobile app ? 

Ans:  Uttar Pradesh



6.Who became the new president of Maharashtra Congress ? 

Ans:  Nana patole




7.Which city of India  has organized the National Horticulture fair 2021 ?

 Ans:  Bangalore




8. What is the  Old name of Japan ?

Ans: Nippon



9.Largest Lok Sabha constituency in India in terms of Area is ?

Ans: Ladakh



10. 'Switch Delhi' campaign launched by the Delhi government is to promote ?

 Ans: Electric Vehicles





11. Which country topped the 2020 Democracy Index ?

 Ans: Norway



12.Who is appointed as the interim director of CBI ? 

Ans: Praveen Sinha

Post a Comment

0 Comments